Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzletdekoráció

 

Egy üzlet sikerét sok tényező befolyásolhatja: a kínálat, a reklám, az elhelyezkedés, a látogatottság, a dolgozók, és még sorolhatnánk. Mi azt valljuk, hogy mindig prioritást érdemel az első benyomás: amit az ügyfél először vesz szemügyre. Ez alapján fogalmazódik meg a szándék arról, hogy betér-e az üzletünkbe, vagy sem. Fontos kiemelt jelentőséget tulajdonítani a figyelmet megragadó, informatív, azonban esztétikus megjelenésnek.

Amennyiben az ügyfél betért az üzletbe, úgy már elkönyvelhetünk egy félsikert, hiszen ez azt jelenti, hogy szolgáltatásaink valamelyike felől minimum érdeklődne. Ebben a szakaszban még nem engedhetjük el a vásárló kezét, és meg kell dolgoznunk a siker másik feléért. Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy ilyenkor teremtsünk a vásárlóban egy belső komfortot, ami egyrészt információt nyújt, másrészt pedig hangulatot kölcsönöz.

Hogyan kezelünk egy üzletdekorációs megrendelést?

 

 

A folyamat a felméréssel kezdődik: rögzítjük a méreteket és az igényeket, illetve fényképeket készítünk, amiket később a grafikai szerkesztés során tudunk felhasználni, így ügyfelünknek a valóságnak megfelelő látványtervek segítségével tudjunk szemléltetni. A felmérés alkalmával kollégáinkkal már lehet a kivitelezés módjáról, illetve a megvalósításról egyeztetni. Egy komplexebb munka során elengedhetetlen, hogy a dekorálandó felület pontos méreteinek ismeretével rendelkezzünk, mert pontatlanság esetén előfordulhat, hogy csupán újra gyártással tudunk orvosolni.

 

 

Ha nem áll rendelkezésre nyomdakész grafika: tervezés, és szerkesztési munkálatok következnek. Különös figyelmet fordítunk az esztétikus megjelenésre, megfelelve a modern elvárásoknak. Természetesen igényre szabottan készítjük el az adott grafikát, melyet a gyártás megkezdése előtt látványtervek küldésével konkretizálunk.

 

Egy üzletdekorációs megrendelés sok kivitelből állhat, ennek megfelelően különböző gyártási technológiákat alkalmazunk. Ezt befolyásolja a felhasználás, az igény, a rendelkezésre álló hely, és még sorolhatnánk. Népszerű termékeink közé tartoznak:

Beltérre:

 • Reklámeszközök (roll-up, háttérfal, várakoztató tábla, plakátkeret, prospektustartó)
 • Vászonképek
 • Faldekorációk
 • Tájékoztató táblák
 • Padlómatricák
 • stb…

Kültérre:

 • Reklámeszközök (zászló, megállítótábla, banner állvány)
 • Ablakdekorációk
 • Molinók
 • Táblák
 • 3D-, és világítódekorációk
 • stb…

 

A feldolgozás a gyártás kivitelének megfelelően szintén szerteágazó folyamat lehet, azonban az esetek többségében méretre vágunk, applikálunk, vagy speciális laminálófóliát alkalmazva meghosszabbítjuk a dekoráció élettartamát. Ezután végezzük el a csomagolást, illetve készítjük elő a telepítésre a nyomatokat.

 

 

Egy üzletdekorációhoz tartozó installációs munka – legyen az akár beltéri, vagy kültéri – sokféle kivitelből állhat. Ennek megfelelően lesz ránézésre sokszínű, és figyelmet felkeltő. Mindig az elvégzendő feladatnak megfelelő kollégákat küldünk, így ablak-, és portálfóliázáson túl nem jelent gondot táblák, 3D-, és világító dekorációk telepítése sem.