Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
54.999 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/4 - Textil pop-up fal szerkezet 3x3 - vászontáskában
Kép 2/4 - Textil pop-up fal szerkezet 3x3 - vászontáskában
Kép 3/4 - Textil pop-up fal szerkezet 3x3 - vászontáskában
Kép 4/4 - Textil pop-up fal szerkezet 3x3 - vászontáskában
Textil pop-up fal szerkezet 3x3 - vászontáskában
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Textil pop-up fal szerkezet 3x3 - vászontáskában

54.999 Ft + ÁFA
Méret:
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: H-T-P-3x3
Elérhetőség: 4-5 munkanap
Pop-up szerkezetű háttérfal egyenes kivitelben, széles méretválasztékban, melyre tépőzár segítségével rögzíthető hajtogatható textilnyomat.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet

A már jól bevált pop-up szerkezet előnyeivel rendelkező textil kivitelű háttérfal. Felállítás után az erre kifejlesztett összekapcsolható műanyag alkatrészekkel stabilizálható. A szerkezet eleje tépőzárral van felszerelve, aminek ellenpárja is a csomag része. Amennyiben nyomtatással együtt kérik, úgy ezzel a tépőzárral szereljük fel a nyomatot. Két standard méretben rendelhető: 3x3; és 3x4 – ezek a textilfal szegmentálására vonatkoznak. Egyszerű csatlakozók segítségével a standard méretű falakat oldalirányba nagy mennyiségben is egymás mellé lehet sorolni, egy szerkezet magassága csak egy további szerkezettel növelhető – ezzel az opcióval jól variálhatóvá téve a szerkezetet! A szerkezetet cipzáros gyöngyvászontáskában adjuk át, ennek segítségével könnyen hordozható.

- Nyomtatás

A nyomtatást hurkolt poliészter anyagra végezzük el szublimációs technológiával. Ebből kifolyólag a textil éles színekkel fog rendelkezni, és hajtogatható kivitelben tudjuk átadni ügyfeleink részére. A nyomatot körben tépőzárral konfekcionáljuk, így a szerkezetre való rögzítés percek alatt megoldható!

- Használat

Magas minőségű háttérfal szerkezet, amely jól felhasználható rendezvényeken, programokon, sajtótájékoztatókon, interjúk, riportok alkalmával, vagy kiállításokon. Felállítása pár percet vesz igénybe, szerszámok nélkül elvégezhető. A nyomat tépőzár segítségével rögzül. A cipzáros gyöngyvászontáskában könnyen hordozható, védelmet biztosít a szerkezet számára. A szerkezet alapvetően 3x3-as és 4x3-as szegmentálásban rendelhető, azonban csatlakozók segítségével bővítve, egészen nagy háttérfalat is létre lehet hozni: ilyen például a 6x3-as vagy a 8x3-as ajánlatunk, azonban a szélesség tovább is növelhető, illetve a magasságot is tudjuk 2 szerkezet erejéig (4,5 méter magasságra) növelni.

Súly (csomagolva) 9,000 kg
Méret (csomagolva) 350 x 250 x 860 mm