Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Telepítés

 

Megrendeléseink többsége nem ér véget, amikor elvégezzük a gyártást, illetve az anyagok feldolgozását. A dekorációk telepítéséhez éppúgy tapasztalat és szakértelem szükséges, mint ahogy a nyomtatáshoz is. Elmondható, hogy ügyfeleink választása sokszor ezért esik ránk: mivel tudják, hogy nyugodtan ránk lehet bízni egy egész folyamatot, mi pedig azt rugalmasan kezeljük az elejétől a végéig.

A legyártott anyagok installációját nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett dekoratőr kollégáink végzik, akik kezében megfordultak már a jármű-, és üzletdekoráción túl hajók, buszok, munkagépek is, ezáltal nem ismernek lehetetlent! Referenciáink látványosabb részét munkatársaink installációs munkájának köszönhetjük.

Akár 10 dekoratőr kollégánk egyidejű, több helyszínes munkáját is tudjuk biztosítani. 3D járműdekorációs és technikai fólia telepítő munkatársaink, hivatalos 3M, Bruxafol, KPMF fólia telepítők, kapcsolódó hatósági engedélyekkel.

 

 

Egy üzletdekorációhoz tartozó installációs munka – legyen az akár beltéri, vagy kültéri – sokféle kivitelből állhat. Ennek megfelelően lesz sokszínű, és figyelmet felkeltő. Mindig az elvégzendő feladattal kompatibilis kollégákat küldünk, így ablak-, és portálfóliázáson túl nem jelent akadályt táblák, 3D-, és világító dekorációk telepítése sem.

 

 

Különösen fontos, hogy az ívesebb felületekre ennek megfelelő fóliát válasszunk. Az esetek többségében öntött, polimer, vagy 3D fóliát jelent. Ezek más fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, például könnyen nyúlnak: pont azért, hogy a járműfóliázás alkalmával az ívesebb felületeket is jól fel tudják venni. Az ilyen fóliák kezelése különös szakértelmet követel – ezzel dekoratőr kollégáink természetesen mind rendelkeznek.

 

 

A dekorációs fóliáktól szintén eltérő szakértelmet igényel a különböző hővédelmi, sötétítő, UV-szűrő, vagy éppen betörés elleni fóliák installációja. Elmondható, hogy számtalan ilyen telepítésen is túl vannak már dekoratőr kollégáink. Hazánkban egészen kevesen vállalják ezen fóliák telepítését, így az elmúlt időszakban, ez az egyik legjobban fejlődő szezonális szolgáltatásunk. Örömmel látjuk, hogy ügyfeleink bátran ajánlanak minket ismeretségi körükben is.