Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szogáltatásaink

NYOMTATÁS GRAFIKAI TERVEZÉS JÁRMŰFÓLIÁZÁS
Nagyformátumú nyomtatás Eco-Solvent, Latex, és UV technológiákkal; illetve gépi vágás széles alapanyagválasztékunkra. Tervezés és szerkesztés a modern grafikai trendeknek megfelelően nyomdai előkészítéssel együtt! Járműfeliratozástól kezdve a teljes 3D becsomagolásig - aminek szinte csak a képzelet szabhat határt!
 
REKLÁMFELÜLET BÉRLÉS ÜZLETDEKORÁCIÓ
Bérelhető reklámfelület sűrűn látogatott helyszíneken - az ország szinte teljes területén! Kültéri és beltéri üzletdekoráció gyártása, illetve telepítése - az első lépéstől kezdve az utolsó simításig.

 

 

PÁR SZÓBAN RÓLUNK


Cégünk 2006-ban alakult nagyformátumú digitális nyomdaként prioritásként kezelve, hogy a nyomdai feladatok ellátása mellett széles körű, és ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek. Úgy gondoljuk, hogy a mai világban az igényesség, a magas szintű precizitás, a technológiai fejlődés elengedhetetlen dolgok, főleg a mi szakmánkban. Szerintünk egy munkakapcsolat során, legyen az akár egyszeri, vagy hosszútávú: a legfontosabb a bizalom, partnereink választása ezért esik ránk. Ennek megfelelően a megrendeléseinket többen kezeljük, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit kifogástalanul teljesítsük. Nem szükséges külön kérni, mi jelzünk, ha ügyfelünk grafikája nem elég jó felbontású az igényelt nyomat gyártásához, az előre megbeszélt határidőket tartjuk, és amibe belevágunk, azt be is fejezzük. Folyamatos a kontakt, és munkáinkat ügyfelünkkel ,,közös projektként” kezeljük.

Saját professzionális gépparkunkkal arra törekszünk, hogy a nagyformátumú nyomtatást a lehető legjobban lefedjük, ennek megfelelően széleskörű felhasználhatóságot, és a lehető legtöbb lehetőséget nyújtani. Keressük az innovatív dolgokat, fejlődünk, aktualizáljuk ismereteinket a modern elvárásoknak.

Szolgáltatásaink közé tartozik a felmérés, grafikai tervezés, nyomtatás / gyártás, szállítás, kihelyezés, installálás, reklámeszközök értékesítése. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi a lehetetlennek tűnő, rövid határidős, bonyolult feladatok megoldását.