Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
26.499 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/6 - Smart Roll-up - 80
Kép 2/6 - Smart Roll-up - 80
Kép 3/6 - Smart Roll-up - 80
Kép 4/6 - Smart Roll-up - 80
Kép 5/6 - Smart Roll-up - 80
Kép 6/6 - Smart Roll-up - 80
Smart Roll-up - 80
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Smart Roll-up - 80

26.499 Ft + ÁFA
Szélesség
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: Roll-Sm-80
Elérhetőség: 2-3 munkanap
A megszokottól eltérő megjelenés, és továbbfejlesztett praktikus használhatóság – ez jellemzi a Smart Roll-up szerkezetünket, amelyet bátran ajánlunk azon ügyfeleink számára, akik szívesen nyitnak az újdonságok felé.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet


A Smart Roll-up szerkeztünk a rendkívüli modern külsőn kívül újdonsült továbbfejlesztett alkatrészekkel rendelkezik. Ilyenek pl.: az árbóc, amelyet a szerkezetbe tekerve tudunk stabilan fixálni illetve amely teleszkópos tulajdonságának köszönhetően 100 cm-től kezdve egészen 230 cm magasságig tud reklámfelületet kezelni. A gumis talp csúszásgátlóként funkcionál, a nyomat pedig - nem ragasztva, hanem - egy kipattintható sínnel van rögzítve, így megkönnyítve a nyomatcserét. Az alkatrész ellátását biztosítjuk. Kétféle szélesség rendelésére van lehetőség: 80 és 100 cm.

- Nyomtatás


A Smart Roll-up szerkezetbe szürkehátú display filmet alkalmazunk, amely fényzáró tulajdonsággal rendelkezik. Ennek köszönhetően nem halványul el a nyomat grafikája akkor sem, ha a szerkezetet pl. csak egy ablak elé van lehetősége felállítani. Az alapanyagot latex technológiával nyomtatjuk, amely garantálja a kifogástalan minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, az azonnali száradást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben. A kész nyomatot dekoratőreink percek alatt rögzítik a roll-up szerkezetbe.

- Használat


A szerkezethez egy keményebb falú, de bélelt gyöngyvászontáska tartozik, amelynek pántjaival könnyen lehet kézben, vagy akár vállon hordani. A roll-up felállítása kb. 1 percet vesz igénybe. A Smart Roll-up szerkezetet szívesen ajánljuk, ha elrugaszkodna a megszokott szerkezetektől. Teleszkópos rúdjának köszönhetően akár 30 cm-rel magasabb reklámfelületet tud biztosítani, mint az általános szerkezetek. Kialakítása vonzza a tekintetet, ennek megfelelően magasabb szintre emelheti az Ön által megjelenített információt. Remekül passzol sajtótájékoztatókhoz, prezentációkhoz, különböző rendezvényekhez.

- Nyomatcsere


A szerkezetbe való nyomatcseréhez nem feltétlen kell dekoratőri segítség, mivel a nyomat egy a szerkezetben elhelyezkedő kipattintható rúd segítségével rögzül. Így ez a folyamat bárki által elvégezhető, ha rendelkezésre áll annyi hely, amely a kiterített nyomathoz szükséges. Amennyiben a szerkezetben gyakran cserélne nyomatot, célszerű választás a Smart Roll-up banner.

Súly (csomagolva) 6,600 kg Méret (csomagolva) 180 x 910 x 180 mm