Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség a plakátkeret választáshoz

A jelenlegi reklámeszköz kínálatunkban magasan a „Plakátkeretek” termékkategória rendelkezik a legtöbb termékkel. Alapvetően 18 fajta termék áll rendelkezésre, amiken belül a standard méretezéseken túl, 1-1 termék esetében még további variációk választhatóak. Mi alapján válassz ennyi opció közül? Segítünk!


PLAKÁTKERETET SZERETNÉK, MI AZ ELSŐ LÉPÉS?

Érdemes elsősorban azt meghatározni, hogy milyen körülmények közt, és milyen célra szeretnéd felhasználni a plakátkeretet. Termékeink megnevezése ebben sokat segíthetnek, ezentúl a termékkategórián belül további csoportokat hoztunk létre a könnyebb választás érdekében. Kültéri felhasználhatóságot tervezel, időjárási viszontagságoknak kitéve? Ebben az esetben időjárásálló kereteink a számodra megfelelőek, amelyek vízelvezető lyukakkal rendelkeznek. Üvegre szeretnéd rögzíteni, pl. egy kirakatra vagy egy nagy üvegportálra a bejárat mellé? Ezesetben az üvegre rögzíthető keretek közt kell böngészned. Forgalmas helyre tennéd a keretet és félő, hogy az arra járók megrongálhatják? A zárható és a biztonsági plakátkeret lehet erre a megoldás! Szigorú tűzvédelmi szabályzatnak megfelelően alkalmazhatsz csak reklámeszközt? Szerencsére erre is van megoldásunk a B1-es tanúsítvánnyal rendelkező Tűzálló plakátkeret személyében! Szeretnél nagyobb figyelmet kölcsönözni a megjelenítendő anyag számára, az esti időszakot a lehető legjobban kihasználva? Válogass bátran világítókereteink közül!


MEGHATÁROZTAM A KONKRÉT TERMÉKET, MOST MI A TEENDŐ?

Szinte minden plakátkeret esetében 6-7 fajta standard méretvariációval rendelkezünk. Méretet a rendelkezésre álló helynek megfelelően szükséges választani, azonban elmondható, hogy leggyakrabban az A1-es méretre esik ügyfeleink választása. Ennek megfelelően A1-es méretű keretekkel az esetek többségében jobb átfutási idővel tudunk szolgálni.


MILYEN ALAPANYAG KERÜL A PLAKÁTKERETEKBE?

Három fajta opcióval tudunk szolgálni. Beltéri keretválasztás esetén alapvetően 200 gr-os papírt alkalmazunk, azonban szívesen ajánljuk a Display film nevű alapanyagunkat, ami jobb tartással rendelkezik, téphetetlen, vízálló tulajdonságú. A világítókeretbe backlit filmet alkalmazunk, amit emelt festékterheltséggel nyomtatunk annak érdekében, hogy a színek az átvilágítás után se fakók legyenek, hanem telítettek, és élénkek. Mindhárom fajta alapanyagot latex technológiával nyomtatjuk, amely garantálja a kitűnő nyomdai minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben.

További információkért kollégáink rendelkezésre állnak az info@dekoraktiv.hu email címen!

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek Hírek