Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roll-up felhasználási lehetőségek

Minden bizonnyal már sokan találkoztunk a „Roll-up” elnevezéssel, hiszen legyen szó rendezvényekről, előadásokról, vagy bármilyen olyan programról, ami megjelenéssel együtt jár, az esetek többségében előkerülnek reklámeszközök. A roll-up napjaink egyik legnépszerűbb display szerkezete, amely segítségével feltüntethető saját grafikai anyag, jól hordozható, és akár nagy reklámfelület kezelésére is alkalmas.


PONTOSAN MIRE HASZNÁLHATÓ EGY ROLL-UP SZERKEZET?

A felhasználási lehetőségek spektruma nagyon széles, amit nagyban befolyásol az, hogy milyen méretű szerkezetre esik az ügyfeleink választása. Opciókat szélességben és magasságban is tudunk kínálni, azonban az előbbiben áll rendelkezésre többféle kínálat. Kisebb szélességgel bíró szerkezeteinket bátran használják ügyfeleink termékbemutatásokra, üzleti tárgyalásokra, promóciókra üzletekben, plázákban, kiállításokon. Nagyobb felületű szerkezeteinket szívesen ajánljuk költséghatékony háttérfal alternatívájaként, videós megjelenések során háttérként. A reklámeszköz és a nyomat élettartamának megtartása érdekében beltéri felhasználást javaslunk.

MILYEN SZERKEZETEK ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE?

Az általunk forgalmazott szerkezetek közül a megszokott, standard kivitel is megerősített, továbbfejlesztett változat – a hosszantartó felhasználás érdekében. Ezentúl ügyfeleink igényeinek megfelelően rendelkezésre állnak prémium kivitelű eszközök is, esztétikus kinézettel, elegáns íveltséggel. Felhasználás szempontjából is megkülönböztethetőek a szerkezetek, kínálatunkban megtalálható akár kétoldalas kivitel, vagy teleszkópos árbóccal rendelkező roll-up banner.

MILYEN ALAPANYAG KERÜL A SZERKEZETBE?

Az általunk kínált alapanyag kifejezetten reklámeszközökbe használandó szürkehátú display film. Ez fényzáró, tehát ha hátulról a szerkezet fényforrást kap, úgy a grafika nem halványul, továbbra is telített marad. A nyomtatás során latex technológiát alkalmazunk, ami garantálja a kifogástalan nyomdai minőséget, a gyors gyártást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben.

HOGYAN CSERÉLÜNK GRAFIKÁT A MÁR MEGLÉVŐ SZERKEZETBEN?

Szerkezeteink többségének nyomatcseréjéhez dekoratőri segítséget ajánlunk, erre természetesen kollégáink rendelkezésre állnak. Azonban a kínálatunkban megtalálható Smart roll-up elnevezésű reklámeszköz nyomatcseréjét akár ügyfeleink is el tudják végezni – dekoratőri segítség nélkül. Ezentúl a Kiegészítők termékkategórián belül az általunk forgalmazott szerkezetek főbb alkatrészei megtalálhatóak, akár külön is berendelhetőek.

További információkért kollégáink rendelkezésre állnak az info@dekoraktiv.hu email címen!

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek Hírek