Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.100 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/6 - Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Kép 2/6 - Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Kép 3/6 - Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Kép 4/6 - Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Kép 5/6 - Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Kép 6/6 - Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ragasztható kétoldalas plakátkeret - A3

8.100 Ft + ÁFA
Méret
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: Pl-08-A3
Elérhetőség: 2-3 munkanap
Asztalra vagy falra ragasztható kétoldalas plakátkeret.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet 

Ragasztható plakátkeret esztétikus kialakítással: A3-as, A4-es, és A5-ös méretű nyomatok megjelenítésére. A keret szélei nem kipattinthatók, a nyomatcserét a gumikéder eltávolítása után oldalról tudja elvégezni. Az eszközbe érdemes két nyomatot helyezni, így van lehetőség akár mindkét irányba információt megjeleníteni. A szerkezet így két db tükröződésmentes előlapot tartalmaz, amelyek fizikai védelmet adnak a plakátoknak. A ragasztócsík rajta van a keret talpán, ennek segítségével rögzítheti a kívánt helyre. A profilszélesség: 15 mm. 

- Nyomtatás 

A keretbe 200 gr-os plakátpapírt, illetve display filmet ajánlunk. A papír alapanyag tökéletes opció beltéri használatra kedvező áron. A display filmet alternatív megoldásként ajánljuk, amely vízálló és téphetetlen alapanyag, ebből kifolyólag szívesebben ajánljuk kültéri felhasználásra. Érdemes két db nyomatot alkalmazni, mivel a keret kétoldali grafika megjelenítésére alkalmas. Mindkét alapanyag esetében elmondható, hogy jó tartásuk van, és latex technológiát alkalmazunk, amely garantálja a kifogástalan minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, az azonnali száradást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben. 

- Használat 

Felhasználható tájékoztatásra és reklámra egyaránt. Vízszintes felületen (pl.: asztalon) fekvő, függőleges felületen (pl.: falon) rögzítve álló grafikát tud megjeleníteni. Beltéri és kültéri felhasználásra is szívesen ajánljuk. Esztétikus megjelenéséből kifolyólag jól felhasználható irodákban, üzletekben, plázákban, éttermekben, iskolákban, szállodákban. A nyomatcserét – a gumikéder eltávolítása után - oldalról becsúsztatva tudja pillanatok alatt elvégezni.

Súly (csomagolva) 1,204 kg,
Méret (csomagolva) 340 X 470 X 65 mm