Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
31.700 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/4 - Prémium várakoztatótábla - A4 - fekete
Kép 2/4 - Prémium várakoztatótábla - A4 - fekete
Kép 3/4 - Prémium várakoztatótábla - A4 - fekete
Kép 4/4 - Prémium várakoztatótábla - A4 - fekete
Prémium várakoztatótábla - A4 - fekete
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Prémium várakoztatótábla - A4 - fekete

31.700 Ft + ÁFA
Méret
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: Vt-03-A4
Elérhetőség: 2-3 munkanap
Esztétikusan ívelt várakoztató tábla a modern trendeknek megfelelően.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet 

Modern íveltség, esztétikus kialakítás – ez jellemzi a Prémium várakoztató táblát azontúl, hogy természetesen megtartja az alapvető eszköz által kínált felhasználást. Tájékoztatásra és informálásra praktikus, kis helyigényű eszköz. A rúd végén A4-es vagy A3-as méretű képkeret van, ez igény szerint állítható álló vagy fekvő állásba. A keret dőlésszöge úgy van kivitelezve, hogy a megjelenített információ ügyfelének kényelmesen látható és olvasható legyen. A keret saroktípusa szögletes. A szerkezethez alapvetően tartozik egy előlap, amely a nyomatnak a fizikai védelméül szolgál.

- Nyomtatás 

A várakoztató táblába beltéri felhasználás esetén papírt ajánlunk, kültéri felhasználás esetén pedig a vízálló, téphetetlen alapanyagunkat, a display filmet. Mindkét alapanyagot latex technológiával A várakoztató táblába papírt ajánlunk, amely alapanyagot latex technológiával nyomtatjuk, amely garantálja a gyorsaságot, az azonnali száradást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben. A keret a nyomatból körben 10 mm-t takar ki.

- Használat 

Szívesen ajánljuk a Prémium várakoztató táblát azon ügyfeleink számára, akik elegánsabb eszközt szeretnének használni, azonban nem válnának meg a várakoztató tábla adta előnyöktől. Felhasználása legtöbb esetben informális, vagy tájékoztató jellegű. Kis helyigényéből kifolyólag nem zavaró bejáratokhoz letéve. Mobilis, könnyen áthelyezhető szerkezet. Modern íveltsége olyan prémium megjelenést ad, amelyből kifolyólag jól párosul megjelenése irodákon és üzleteken túl éttermekbe, szállodákba. Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt ajánljuk. A nyomatcsere pár másodperc alatt – szerszám nélkül - elvégezhető a kipattintható keretnek köszönhetően.

Súly (csomagolva) 4,050 kg,
Méret (csomagolva) 470 X 1100 X 67 mm