Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
89.000 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 2/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 3/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 4/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 5/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 6/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 7/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 8/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 9/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Kép 10/10 - Paraván szerkezet - 3x3
Paraván szerkezet - 3x3
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Paraván szerkezet - 3x3

89.000 Ft + ÁFA
Méret:
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: H-P-3x3
Elérhetőség: 5+ munkanap
Egyedileg grafikázható paraván szerkezetek széles méretválasztékban.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet

Monumentális reklám, a megszokottaktól eltérő – így figyelmet felkeltő – egyedileg grafikázható paraván kivitelezésben. A szerkezet vízszintes szegmensei egyben kezelhetőek, függőlegesen szétszedhető: összeszereléskör csupán ezeket kell egymásra helyezni az erre kialakított foglalat segítségével. Az alumíniumkereten belül pvc táblákat grafikázunk, így kiadva egy egységes képet. A tartós váz 0-360 fok között forgatható, így felállítva a paravánt. Kínálatunkban háromfajta méretben rendelhető: a 3x3, 3x4, és a 3x5 elnevezések a szegmenseket jelölik – a magasság egységesen 3-ból áll, amely összesen 2,3 méter, a szélessége egy szegmensnek 700 mm, ebből lehet egy fal esetében 3, 4, vagy 5 oszlopnyi – igénye szerint. A szerkezet 3 külön cipzáros gyöngyvászon hordtáskában szállítható.

- Nyomtatás

A szerkezethez alapvetően tartozó PVC panelokat jól bevált monomer öntapadó, laminált fóliával látjuk el, így grafikázva egyedileg a reklámszerkezetet. Az alapanyagot latex technológiával nyomtatjuk, amely garantálja a kifogástalan minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, az azonnali száradást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben.

- Használat

Mivel a paraván szerkezet lehetőséget ad figyelemfelkeltő és egyben nagy reklámfelület megjelenítésére, így szívesen ajánljuk ügyfeleinknek kiállítások, vagy egyéb beltéri rendezvények alkalmával. A panelek által kiadott oszlopok egymással bezárt szöge 0-360 fok között állítható, így ebből a szempontból igényének megfelelően használhatja a paravánt. A nyomatcsere dekoratőri segítség nélkül megoldható, csupán a mellékelt imbuszkulccsal kell az adott keretet kipattintani, és a táblát kicserélni. Rengeteg lehetőség egy szerkezeten belül, mind a felállíthatóságát, mind a megjelenést tekintve.

Súly (csomagolva) 22,660 kg
Méret (csomagolva) 350 X 760 X 80 mm

Csatolt dokumentumok