Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

01. Nagyformátumú nyomtatás / Gyártás

EBBEN VAGYUNK A LEGERŐSEBBEK

Amikor az utakon járva megakad a szemünk egy zászlón, egy cégtáblán, egy grafikázott autón, vagy egy igényes üzletportálon, akkor a látottak, az esetek többségében nagyformátumú nyomtatás, vagy fóliavágás segítségével készültek. A felsoroltak csak egy igazán kis része a szerteágazó palettának, amely cégünknek a fő profilja.

Nagyformátumú táblás és tekercses nyomtatással: az oldószeres, UV, és a latex technológiát is lefedjük. Törekszünk a környezetbarát működésre, ezt az általunk alkalmazott festékek és alapanyagok is igazolják. Ezentúl gépparkunk vágógépeket is tartalmaz, ezek segítségével vágjuk alakra a nyomtatott anyagokat, illetve a színfóliákat.

Tevékenységünknek fontos szempontja a megfelelő alapanyag kiválasztása is. Nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy ismerjék az összes nyomtatható alapanyagot, azonban mi az igénynek és a felhasználásnak megfelelően kiválasztjuk a legmegfelelőbb opciót. Portfóliónkban természetesen megtalálhatóak vinylek, ponyvák, papírok, vásznak, textilek, tapéták, display, és egyéb különleges alapanyagok.