Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkáink

Autóflotta dekoráció gyártása és telepítése - evosoft Hungary Kft.

Ügyfelünk 5 db személygépjármű teljes fóliabecsomagolásával keresett meg minket. A felmérés után a kész grafikát látványtervek formájában konkretizáltuk, majd a nyomdai előkészítés után tudtunk hozzálátni a gyártáshoz. A nyomtatást latex technológiával végeztük el 3D autófóliára, ezt a feldolgozás során 3D laminálófóliával láttuk el. A telepítést dekoratőr kollégáink fűtött garázsban végezték el műhelykörülmények között.

 

Üzletdekoráció gyártása és telepítése - Unix Autó Kft.

Ügyfelünk igénye a megrendelés során az volt, hogy az üvegdekoráción túl hő-, és fényvédelmet is kapjon az irodai szekció. Különös figyelmet kellett fordítanunk arra, hogy az üveglapok ne kapjanak a dekorációs és a technikai fóliázástól olyan feszültséget, amely kárt tehet az üveglapokban. Ezáltal a felmérés során nem csupán a méreteket rögzítettük, hanem külön mérések segítségével kidolgoztuk, hogy mely fóliákat és hogyan instalálhatjuk. A telepítést ennek megfelelően végeztük el.

 

Autódekoráció szerkesztése, gyártása, és telepítése - HelloPet.hu Kft.

Egy autódekoráció sok féleképpen valósulhat meg, ennek megfelelően költségileg is megkülönböztetünk kategóriákat. Ügyfelünk részére úgy készítettünk egy teljes járműbevonás-szerű dekorációt, hogy mindazt nyomtatott-vágott, azonban 3D kivitelből oldottuk meg. Ez költségileg egy hatékony megoldást jelentett, ennek megfelelően volt elégedett ügyfelünk a megrendelés elvégezte után.

 

Autódekorációk gyártása és telepítése - Tassi és Társa Kft.

Egy teljes autódekorációs bevonás a céges gépjárműflotta részére sosem egy könnyen elvégezhető feladat. A gyártást nagyon pontos előkészítési folyamat kell hogy megelőzze. Ezen megrendelés során a teljes gépjárművet körbeölelő színátmenet adta meg a munka különlegességét, így a végeredmény egy igazán egyedi, figyelmet megragadó dekoráció lett.

 

Belső üzletfóliázás gyártása és telepítése - Simmilair S.R.O.

A dekorációs szakmában való rugalmasság, és az egyedi kivitelezés lehetősége szinte alapkövetlemény. Tökéletes példa erre az a megrendelésünk, amely során ügyfelünknek arra vonatkozó igénye volt, hogy a bútorlapra való fóliaragasztást küszöböljük ki, a dekoráció legyen rövidtávú, de mégis tartós. Ennek megfelelően a gyártást különböző reklámtechnikai anyagokra végeztük el, a rögzítés során pedig külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a dekoráció könnyen cserélhető legyen.

 

Épületdekoráció gyártása és telepítése - Bachl Kft.

Ügyfelünknek nagyméretű dekorációs igénye volt az ipari csarnok falára rögzítve. A megrendelés nehézségét az okozta, hogy az épület könnyűszerkezetes megoldásából kifolyólag az elkészített 3D logó súlya nem haladhatott meg egy adott értéket. A felmérés során meghatároztuk azt a rögzítési módot, amivel jól eloszlik a dekoráció súlya, illetve természetesen a gyártás során is törekedtünk az igény szerinti megfelelő kivitelezésre.

 

3D tervezés - Pet Planet S.R.O.

Az ügyfél igényeinek felmérése után látványtervek formájában tisztáztuk az elképzeléseket. Egyedi bútorlapokból épülő stand, textil-, és fóliadekoráció, ledvilágítás, és a berendezés együttese adta ki azt, aminek megfelelően elindulhatott a kivitelezés.

 

Belső faldekoráció szerkesztése, gyártása, és telepítése - Tassi és Társa Kft.

Szállodadekoráció gyártása erőstapadású fóliára latex technológiával, matt laminálással ellátva, majd a helyszíni telepítés során különösen fontos volt a tűpontos precízitás - amely a nagyméretű nyomatok ellenére sem okozott fennakadást.

 

Szóróanyag szerkesztése és gyártása - Kézműves Fagylalt Kft.

Ügyfelünk a grafikai szerkesztéstől kezdve a gyártásig cégünket bízta meg a promóciós szóróanyag megvalósításával. Az igénye felmérése után látványtervek segítségével konkretizáltuk a grafikát, majd a gyártást 150 gr-os műnyomópapírra végeztük el. Ebből kifolyólag jó tartású szóróanyag segítségével tudja reklámozni szolgáltatásait, egy esztétikus képi világot és az informális tartalmat egyaránt megjelenítve.