Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kisformátumú anyagok

 

Amennyiben ügyfeleinknek kisformátumú nyomdai igénye lenne, úgy szintén digitális technológiával állunk rendelkezésükre. Kínálatunkban megtalálhatóak akár egyedi méretű, kivitelezésű, vagy feldolgozású névjegykártyák, és szóróanyagok. Ezen termékeinket rugalmasan, gyors átfutási idővel tudjuk kezelni.

A projektek kapcsán fontos szempont a megfelelő alapanyag kiválasztása. Ebben természetesen legjobb tudásunk szerint segítünk, az igényeknek és a felhasználásnak megfelelően, nyomdánkban személyesen mintákkal is tudjuk konkretizálni az elképzeléseket.

 

 

A névjegykártya a tárgyalások, hivatalos találkozások, kiállítások: azaz a céges élet elengedhetetlen része. Segítségével nem csupán elérhetőségeket oszthatunk meg, hanem a kivitelezés részleteiben ott rejlik a cég presztízsének növelése, a szándék megerősítése. Kínálatunkban megtalálhatóak a standard névjegykártyán túl matt és fényes fóliázások, különböző vastagságok, tasaklaminálások, vagy akár egyedi kreatív papírok felhasználásának lehetősége.

 

 

A szórólap tökéletes kellék a céges kínálat promóciójára, reklámozására. Kínálatunkból rendelhető egyedi méretben is, akár különböző papírvastagságokban, egy- vagy kétoldalas nyomtatási lehetőséggel. Természetesen olyan utómunkákat is megoldunk, mint például a biegelés vagy hajtás, amennyiben a végtermék ezeket az eljárásokat igényli.

 

 

Egyik legnépszerűbb kisformátumú szolgáltatásunk a meghívók gyártása, különösen esküvői alkalomra. Ilyenkor ügyfeleink szeretik igénybe venni a kreatív papírjainkat, és grafikai munkálatainkat egyaránt. Üzleteinkben minták segítségével tudunk egy kézzelfogható támpontot adni, majd a szerkesztés után látványtervvel kiegészíteni az elképzeléseket. A gyártást pár munkanapos átfutási időn belül elvégezzük.