Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karosszéria-, és üvegfóliázás

 

Könnyen előfordulhat, hogy autónk fényezése akár önhibánkon kívül is megsérül: például egy kavicsfelverődés következtében, de sokunkkal előfordult már, hogy kellemetlen meglepetésben volt részünk, mikor visszatértünk parkoló járművünkhöz. A megoldás a karosszériavédő fóliázás, amely hatékonyan védi az autó fényezését kavicsfelverődésektől, ágaktól, kisebb fizikai sérülésektől. A karosszériavédő fólia elnyeli a felületet érő energiát, ezzel nyújt ellenálló védelmet.


Ezzel egy kategóriában kezeljük az üvegfóliázást, amikről elmondható, hogy az elmúlt évek során az egyik legjobban fejlődő szolgáltatásunk lett. Örömmel látjuk, hogy ügyfeleink elégedetten ajánlanak minket az ismeretségi körükben, vagy térnek vissza ismét igénybe venni ezt a lehetőséget. Nagy választékkal rendelkezünk autó-, és épületfóliák esetében is. A felhasználás, az igény, és a prioritásuknak megfelelően mi felvázoljuk az opciókat, és közösen választjuk ki a legjobb fóliát. Technikai fólia telepítői képesítéssel is rendelkező dekoratőr kollégáink, szakszerűen megoldják a legnehezebb feladatokat is, szükség esetén műbizonylat kiadással egybekötve.

 


 


Megnő a komfort, mivel már az ablaknál megálljt parancsol a besugárzott energiának, ezzel csökkentheti a hőmérsékletet otthonában, irodájában, vagy akár autójának belterében.

Az üvegfólia szűri az UV-sugárzást, ezzel védve a szem és a bőr egészségét. Ez akkor lehet igazán hasznos, mikor az autóban kisgyermek utazik, ők kifejezetten érzékenyek az UV-sugárzásra.

Egyes fóliák segítségével üvegsötétítést tudunk eszközölni, amely a kíváncsi tekintetek ellen véd. Szintén célszerű opció akár otthonáról, irodájáról, vagy autójáról beszélünk.

Törés elleni védelmet kapunk, az üvegtáblát egyben tartja. Autóüveg esetében ez a szilánkosra töréstől véd meg, épületüveg esetében pedig betörésvédelmet nyújt.

 

 

Okosfólia megoldásaink ötvözik a hagyományos üvegfóliák tudását a modern technológiával. A wifi képes, applikációval is irányítható újdonság egy érintésre változtatja átláthatatlanná, otthoni vagy irodai üvegfelületeinket.