Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi ajándék ötletek

Az ünnepek közeledtével mindenkiben felébred a gondolat, hogy mivel is lepje meg szeretteit karácsonykor. Olykor nehéz lehet a választás, ha nincs ötletünk, mivel szerezzünk örömet egy családtagunknak, barátunknak. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani ebben a cikkben, melyben adunk néhány ajándékötletet, valamint felhívjuk figyelmét néhány szolgáltatásunkra, mely segítségére lehet, hogy személyesebbé és egyedibbé tegye az ajándékait.


A LEGKEDVELTEBB SZEMÉLYRE SZABHATÓ AJÁNDÉK – AZ EGYEDI VÁSZONKÉP

Közös fotó, kedvelt festmény, kiskedvenc, hangulatos tájkép – szinte bármilyen témát választhat, mi kinyomtatjuk és keretre feszítjük vászonképét. Csupán egy dologra kell figyelnie: hogy megfelelő minőségű képet válasszon a kívánt mérethez. Ebben grafikus kollégánk szívesen áll rendelkezésére.

Ötlet: Manapság divatosak a több részletből álló vászonképek, melyek egymás mellé a megfelelő távolságra elhelyezve alkotják meg a kép egészét.


NEM KELL LEJÁRT LEMEZNEK LENNIE! – PLAKÁT NYOMTATÁS

Ugyanez a helyzet plakát nyomtatás esetén is, csak egy téma és egy méret kell, és mi már nyomtatjuk is. Lehet kicsi, vagy nagy, kerülhet keretbe, vagy egyből a falra, csak a megrendelőnk képzelete szab határt.

Ötlet: Pároknak nagyszerű meglepetés lehet egy térkép, melyet ha parafa táblára rögzítenek, gombostűkkel jelölni lehet a közös úticélokat vagy meglátogatott helyszíneket.


HAGYOMÁNYOK KÖVETŐINEK - EGYEDI NAPTÁR KÉSZÍTÉS

Biztosan akad a családban, aki szeret minden évben falra függeszteni, vagy asztalra tenni egy naptárt, hogy beírhassa közelgő programjait. Nálunk mindkét formáció készítésére lehetőség van, a grafikát pedig természetesen egyénre szabjuk.

Ötlet: Nagymamáknak talán az egyik legjobb választás, egy gyerekekről, unokákról készült fotókkal tarkított naptár. A siker garantált!


MIBEN TUDUNK MÉG SEGÍTENI?

Képeslapok, céges üdvözlőlapok, kísérőkártyák, ajándékutalványok, tervezésében és gyártásában, melyet ajándéka mellé tűzhet, vagy adhatja önmagában távolabbi ismerőseinek.

Bármilyen ötlete is lenne, szívesen segítünk a megvalósításában. Keressen minket bizalommal!

A Dekoraktív Reklám csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek