Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Járműfóliázás

 

A járműdekoráció az egyik legkedveltebb reklámeszköz ügyfeleink körében, mivel amellett, hogy ingyenes mozgó reklámfelületet kapnak, az általunk kínált szolgáltatások rengeteg lehetőséget rejtenek. Akár használatban van a jármű, akár egy forgalmas helyen parkol, az üzenet sok potenciális ügyfélhez eljuthat.

Felhasználásuk egészen szerteágazó: legtöbbször promóciós céllal készülnek, de lehet akár informális, esetleg csupán egy esztétikusan elhelyezett logóval az adott vállalkozást képviseltetni. A bevállalósabbak pedig valami igazán merész dekorral akár fel is dobhatják saját járművük kinézetét. Feliratozástól egészen a fotóminőségű járműcsomagolásig. Csapatunk rengeteg járműdekorációs projekten van túl, és a szolgáltatás minden részén nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Hogyan kezelünk egy járműdekorációs megrendelést?

 

 

A folyamat a felméréssel kezdődik: rögzítjük a méreteket és az igényeket, illetve fényképeket készítünk a járműről, amiket később a grafikai szerkesztés során tudunk felhasználni, hogy ügyfelünkkel a valóságnak megfelelő látványtervek segítségével tudjunk szemléltetni. A felmérés alkalmával kollégáinkkal már lehet a kivitelezés módjáról, illetve a megvalósításról egyeztetni. Egy komplexebb munka során elengedhetetlen, hogy a dekorálandó felület pontos méreteinek ismeretével rendelkezzünk, mert pontatlanság esetén előfordulhat, hogy csupán újragyártással tudunk orvosolni.

 

 

Ha nem áll rendelkezésre nyomdakész grafika: tervezés, és szerkesztési munkálatok következnek. Különös figyelmet fordítunk az esztétikus megjelenésre, megfelelve a modern elvárásoknak. Természetesen igényre szabottan készítjük el az adott grafikát, melyet a gyártás megkezdése előtt látványtervek küldésével konkretizálunk. Az autódekoráción túl terveztünk már hajókra, illetve munkagépekre, úgyhogy ezen munkafolyamatban is elmondható, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk.

 

 

Járműdekoráció esetén minden esetben a felhasználásnak megfelelő speciális autófóliát alkalmazunk, ezt nyomtatjuk, vágjuk. A felhasznált nyomtatható, vagy vágandó anyag sok mindentől függhet: hogy a grafika hány színből áll, van-e benne színátmenet, hogy a tervezett dekoráció csupán részleges vagy alkatrészeket szükséges-e bevonni, milyen időtartamra tervez az ügyfél, stb… ezeket felmérve választjuk ki az aktuálisan legmegfelelőbb fóliát. Amennyiben nyomtatnunk szükséges autóra, úgy latex technológiát alkalmazunk, amely garantálja a kifogástalan minőséget, a gyorsaságot, és a jó karcállóságot.

 

 

A legyártott anyag után a feldolgozás kezdődik, ezen belül méretre vágunk, a nyomtatott anyagot speciális laminálóval látjuk el, amely meghosszabbítja a dekoráció élettartamát, a gépileg vágott anyagokra pedig applikáló fóliát kasírozunk, amivel a telepítést könnyítjük meg.

 

 

Járműdekorációs szolgáltatásunk magába foglalja a legyártott anyag felhelyezését is, ehhez olyan szakértelem szükséges, amely garantálja az előre meghatározott élettartamot, illetve a látványterv szerinti kinézetet. Ezt képzett dekoratőreinkkel tudjuk biztosítani. Számunkra nem jelent akadályt többhelyszínes egyidejű munkákat elvégezni, így teljes flották fóliázása is kivitelezhető részünkről.