Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Járműdekoráció

A járműdekoráció az egyik legkedveltebb reklámeszköz ügyfeleink körében, mivel amellett, hogy ingyenes mozgó reklámfelületet kapunk, az általunk kínált szolgáltatások rengeteg lehetőséget rejtenek. Akár használatban van a jármű, akár egy forgalmas helyen parkol, az üzenet sok potenciális ügyfélhez eljuthat. Felhasználásuk egészen szerteágazó: legtöbbször promóciós céllal készülnek, de lehet akár informális, esetleg csupán egy esztétikusan elhelyezett logóval az adott vállalkozást képviseltetni. Feliratozástól egészen a fotóminőségű járműcsomagolásig. Csapatunk rengeteg járműdekorációs projekten van túl, és a szolgáltatás minden részén nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A folyamat a felméréssel kezdődik: rögzítjük a méreteket és az igényeket, illetve fényképeket készítünk a járműről, amiket később a grafikai szerkesztés során tudunk felhasználni, hogy ügyfelünkkel a valóságnak megfelelő látványtervek segítségével tudjunk egyeztetni.

Ha nem áll rendelkezésre nyomdakész grafika: tervezés, és szerkesztési munkálatok következnek. Különös figyelmet fordítunk az esztétikus megjelenésre, megfelelve a modern elvárásoknak. Természetesen igényre szabottan készítjük el az adott grafikát, melyet a gyártás megkezdése előtt látványtervek küldésével konkretizálunk.

Járműdekoráció esetén minden esetben a felhasználásnak megfelelő speciális autófóliát alkalmazunk, ezt nyomtatjuk, vágjuk. A felhasznált nyomtatható, vagy vágandó anyag sok mindentől függhet: hogy a grafika hány színből áll, van-e benne színátmenet, hogy a tervezett dekoráció csupán részleges vagy alkatrészeket szükséges-e bevonni, milyen időtartamra tervez az ügyfél, stb… ezeket felmérve választjuk ki az aktuálisan legmegfelelőbb fóliát.

A legyártott anyag után a feldolgozás kezdődik, ezen belül méretre vágunk, a nyomtatott anyagot speciális laminálóval látjuk el, amely meghosszabbítja a dekoráció élettartamát, a gépileg vágott anyagokra pedig applikáló fóliát kasírozunk, amivel a telepítést könnyítjük meg.

Járműdekorációs szolgáltatásunk magába foglalja a legyártott anyag felhelyezését is, ehhez olyan szakértelem szükséges, amely garantálja az előre meghatározott élettartamot, illetve a látványterv szerinti kinézetet. Képzett szakembereink hivatalos 3M, Bruxafol, KPMF fólia telepítők, kapcsolódó hatósági engedélyekkel, kezeik közt a gépjárműveken túl már munkagépek, buszok, hajók is megfordultak, ezáltal nem ismernek lehetetlent! Akár 10 dekoratőr kollégánk egyidejű, több helyszínes munkáját is tudjuk biztosítani.