Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek, érdekességek

A főszerepben: az Eco Promóciós Pult
2022. 01. 21. 16:26:00

A főszerepben: az Eco Promóciós Pult

Napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköze. Alapvető kellék kampányokban, aláírásgyűjtésekben, rendezvényeken, kitelepüléseken, hostess munkák során. Lássuk a leggyakrabban feltett kérdéseket, a főszerepben: az Eco Promóciós Pult.

A 2022-es év színe
2022. 01. 10. 21:29:14 DekorAktiv

A 2022-es év színe

A Pantone Intézet minden évben kiválasztja az Év színét, melyet előszeretettel használnak fel a divatvilágban és a lakberendezésben, de egyéb iparágakban is fontos szerepe lehet az aktuális trend meghatározásához. Kiválasztásához a vállalat a világ aktuális eseményeiből meríti az ihletet.

Karácsonyi ajándék ötletek
2021. 12. 04. 20:04:37 DekorAktiv

Karácsonyi ajándék ötletek

Az ünnepek közeledtével mindenkiben felébred a gondolat, hogy mivel is lepje meg szeretteit karácsonykor. Olykor nehéz lehet a választás, ha nincs ötletünk, mivel szerezzünk örömet egy családtagunknak, barátunknak. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani ebben a cikkben, melyben adunk néhány ajándékötletet, valamint felhívjuk figyelmét néhány szolgáltatásunkra, mely segítségére lehet, hogy személyesebbé és egyedibbé tegye az ajándékait.

Segítség a plakátkeret választáshoz
2021. 05. 18. 09:52:26

Segítség a plakátkeret választáshoz

A jelenlegi reklámeszköz kínálatunkban magasan a „Plakátkeretek” termékkategória rendelkezik a legtöbb termékkel. Alapvetően 18 fajta termék áll rendelkezésre, amiken belül a standard méretezéseken túl, 1-1 termék esetében még további variációk választhatóak. Mi alapján válassz ennyi opció közül? Segítünk!

Amit tudnod kell a megállítótáblákról
2021. 04. 27. 12:29:00

Amit tudnod kell a megállítótáblákról

A megállítótábla (vagy más nevén „A-board”) a vendéglátó szektor egyik leginkább kedvelt display eszköze, de bárkinek praktikus lehet: aki hirdetni, vagy megjeleníteni szeretne. Könnyen hordozható mobilis szerkezet, kétoldali viszonylag nagyméretű reklámfelület, egyszerű (szerszámok nélküli) kezelhetőség, és lehetőségek tárházát rejti ez a kategória. Lássuk azokat a részleteket, amelyek legtöbbször kérdés tárgyát képezik!

Roll-up felhasználási lehetőségek
2021. 04. 15. 18:37:33

Roll-up felhasználási lehetőségek

Minden bizonnyal már sokan találkoztunk a „Roll-up” elnevezéssel, hiszen legyen szó rendezvényekről, előadásokról, vagy bármilyen olyan programról, ami megjelenéssel együtt jár, az esetek többségében előkerülnek reklámeszközök. A roll-up napjaink egyik legnépszerűbb display szerkezete, amely segítségével feltüntethető saját grafikai anyag, jól hordozható, és akár nagy reklámfelület kezelésére is alkalmas.

Táblanyomtatás UV technológiával
2020. 11. 08. 00:00:00 DekorAktiv

Táblanyomtatás UV technológiával

Találkoztatok már azzal a problémával, hogy egy táblára ragasztott fólia az idő teltével, illetve a kültéri körülmények hatására körben elkezd zsugorodni? Sajnos mi gyakran szembesülünk ezzel, mivel sorra érkeznek hozzánk olyan ügyfelek, akik üzletük elhasználódott tábláját szeretnék cseréltetni.

A laminálás fontossága reklámainknál
2019. 11. 11. 10:59:19 DekorAktiv

A laminálás fontossága reklámainknál

A reklámod élettartamát jelentősen befolyásolja a megfelelően kiválasztott fólia. Más alapanyagot alkalmazunk beltérre, kültérre, autóra, táblára, padlóra, és még sorolhatnánk. Azonban legalább ennyire fontos az is, hogy a már kész grafikát megfelelő védelemmel lássuk el, ehhez pedig mindig az aktuálisan megfelelő lamináló fólia szükséges.

Hővédelem az autó ablaküveg fóliázásával
2019. 11. 11. 11:00:07 ShopRenter

Hővédelem az autó ablaküveg fóliázásával

Előfordult már veled, hogy a parkoló autódba való visszaszállás szinte elviselhetetlen volt, olyan szinten felmelegedett a beltér? Hogy a műszerfal és a kormány felülete szinte égető lett? A gyerekülésről már nem is beszélve…