Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Érdekelne szolgáltatásuk valamelyike. Mi az első lépés?

Elsősorban emailezésen keresztül érdemes felkeresni minket, és a szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényét megosztani velünk. Természetesen kollégáink üzleteinkben és telefonon is elérhetőek.

 

Hogyan kérhetek árajánlatot?

 

A legegyszerűbb opció emailezésen keresztül, vagy ha kényelmesebbnek találja, akkor üzleteink valamelyikében személyesen. Fontos, hogy a lehető legtöbb információt megossza velünk, így tudjuk pontosan felmérni, és beárazni igényét. 

 

Hogyan tudom elküldeni a grafikám? 

 

A grafikát alapvetően emailezésen keresztül várjuk. Amennyiben túl nagy a fájl mérete, úgy ajánljuk figyelmébe a wetransfer.com fájlküldő oldalt, aminek segítségével letöltőlinket tud generálni számunkra. 

 

Nem rendelkezek grafikával. Mi a teendő? 

 

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a grafikai és 3d tervezés is. Amennyiben erre vonatkozó igénye van, úgy erre is tudunk árajánlatot küldeni.

 

Mennyi idő megrendelésem elkészülése? 

 

Mivel különböző egyedi igényekkel találkozunk, így nehéz az elkészülési időt standardizálni, ez sok mindentől függ. Rendelhető termékeinknél feltüntettük az átfutási időt amire előreláthatólag számítani lehet, azonban ha külön határidőre szükséges dolgoznunk, akkor ezt érdemes előre egyeztetni.

 

Hol tudom átvenni a megrendelésem? 

Megrendelése átvételére a 16. és a 17. kerületi üzletünkben is lehetőséget biztosítunk, azonban kiszállítást is vállalunk.

 

Hogyan tudom kifizetni megrendelésem? 

A fizetési módot meghatározza a megrendelése egyedisége, részletei, illetve értéke. Van amikor előrefizetést kérünk, van amikor csak előleg befizetését, illetve van hogy irodánkban tudjuk rendezni megrendelése ellenértékét. Alapvetően a webshopon és üzleteinkben is van lehetősége bankkártyával fizetni, utóbbiban természetesen készpénzzel is. 

 

Mikor kapom meg a rendelésem, ha kiszállítással együtt kérem? 

Budapesten belül mi magunk szállítunk az elkészüléssel aznapi vagy másnapi átfutási idővel, a Budapesten kívüli kiszállításhoz futárszolgálat segítségét kérünk, akik 1-2 munkanap alatt kezelik a csomagot. 

 

Hogyan kereshetem Önöket, ha további kérdésem lenne? 

Ügyfélfogadási időben (minden hétköznap 08:00 és 16:00 között) szívesen várjuk ügyfeleinket üzleteinkben, illetve kollégáink elérhetőek telefonon és emailezésen keresztül egyaránt.