Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grafikai & 3D tervezés

 

Minden reklám hatékonysága nagyban függ az azon megjelenített üzenettől, ezáltal az igényes képi világot megjelenítő grafika megtervezése elengedhetetlen. Grafikai szerkesztési szolgáltatásunk szerteágazó, de egyben megegyeznek: mindig Ügyfeleink igényeire szabottan dolgozunk, figyelembe véve a kívánt felhasználási módot.

A megszámlálhatatlan mennyiségű autó-, és üzletdekorációk, illetve egyéb szóróanyagok megtervezésén túl grafikusaink keze nyomát viselik többek közt applikációk, logók, teljes arculatok, online megjelenések, 3D tervek elkészítése.

 

 

A közös munka egyeztetéssel kezdődik, amely során felmérjük ügyfelünk igényeit, céljait. Ügyfelünk átküldi vagy elmondja, hogy mit szeretne megvalósítani. Minél több információt, illetve részletet oszt meg velünk, annál könnyebben fogjuk megtalálni a neki tetsző megoldást, ezentúl célszerű minden rendelkezésre álló képet, esetleg logót elküldeni számunkra.

 

 

A felhasználási módnak, illetve a végleges produktumnak megfelelően elvégezzük a grafikai munkálatokat. Amennyiben ügyfelünknek nincsenek végleges elképzelései, hanem inkább a mi belátásainkra, és szakértelmünkre bízza a projektet, úgy természetesen igyekszünk a modern trendeknek megfelelően dolgozni. A gyártási folyamatot csak akkor kezdjük el, ha az általunk küldött látványterv elfogadására sor került.

 

 

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy alapvető grafikai előkészítéseket, mint pl. a helyes felbontás és méret ellenőrzése, – amelyek esetén megesik, hogy egyéb helyeken csupán különdíj fejében segítenek – mi költségmentesen rendelkezésre állunk, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy ilyen félreértések miatt ne generáljunk plusz költségeket, vagy épp újra elvégzendő munkát.

 

 

Amennyiben ügyfeleink saját grafikával rendelkeznek, úgy a munkájukat igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni. Azon webshopból rendelhető reklámeszközök esetében, amelyhez nyomtatás tartozhat, a termék adatlapján a „Csatolt dokumentumok” fül alatt minden esetben egyedi – az aktuális szerkezet sajátosságaival és méreteivel ellátott – grafikai segédlet található.

Általános útmutatónk – amely tartalmazza a sűrűn igényelt információkat, illetve a nagy fájlméretű grafikák küldéséhez szükséges tudnivalókat – ezen a linken található: GRAFIKAI ANYAGLEADÁSI SEGÉDLET