Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
134.999 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/2 - Egyenes pop-up fal szerkezet 3x3 - keményfalú bőröndben
Kép 2/2 - Egyenes pop-up fal szerkezet 3x3 - keményfalú bőröndben
Egyenes pop-up fal szerkezet 3x3 - keményfalú bőröndben
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Egyenes pop-up fal szerkezet 3x3 - keményfalú bőröndben

134.999 Ft + ÁFA
Méret:
Hordozóeszköz típusa:
Keményfalú bőrönd
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: H-E-P-3x3-K
Elérhetőség: 3-4 munkanap
Pop-up szerkezetű háttérfal egyenes kivitelben, széles méretválasztékban - pultként is használható keményfalú bőröndben.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet

A már jól bevált pop-up szerkezet előnyeivel rendelkező egyenes kivitelű háttérfal. Eloxált alumínium és műanyag eszköz: használaton kívüli állapotban összecsukható, könnyen hordozható az akár grafikázható pultként is felhasználható – keményfalú, kerekekkel felszerelt bőröndben. Kétféle méretválasztékban rendelhető: a 3x3; 4x3-as megnevezések a fal szegmentálását jelzik. A grafika merev panelekből áll, felakasztva, illetve mágnes segítségével rögzül a szerkezethez, így kiadva egy egységes nagyméretű hátteret. A szélső panelek hátrahajlanak, így eltakarva a pop-up fal oldalát, tovább növelve az esztétikai hatását.

A csomag tartalma (nyomtatás nélkül):
Pop up fal szerkezet,
Panelek (nyomtatás nélkül),
Alsó és felső akasztók,
Mágneses rudak,
Mágnesszalag,
Keményfalú bőrönd
.
A csomag tartalma (ha nyomtatást is igényel):
Pop up fal szerkezet,
Panelek (grafikázva, mágnesszalaggal, és az alsó-felső akasztókkal ellátva),
Mágneses rudak,
Keményfalú bőrönd

- Nyomtatás

A nyomtatást UV nyomtatással végezzük a panelekre. Garantált a pontosság, és a kifogástalan minőség. Amennyiben a keményfalú bőröndre esik a választása, úgy az pultként is használható, amely szintén grafikázható. Annak nyomtatását display filmre végezzük el latex technológiával, amely garantálja a kifogástalan minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, az azonnali száradást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben. A pultnyomatot mágnessel konfekcionáljuk, annak segítségével tud rögzülni.

- Használat

Magas minőségű háttérfal szerkezet, amely jól felhasználható rendezvényeken, programokon, sajtótájékoztatókon, interjúk, riportok alkalmával, vagy kiállításokon. Felállítása pár percet vesz igénybe, szerszámok nélkül elvégezhető. A panelek mágnesesen, illetve felakasztva rögzülnek, balról jobbra érdemes felhelyezni őket. A bőrönddel könnyen hordozható, és védelmet biztosít a panelek és a szerkezet számára használaton kívül.
 

Súly (csomagolva) 32,000 kg
Méret (csomagolva) 440 x 720 x 870 mm