Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amit tudnod kell a megállítótáblákról

A megállítótábla (vagy más nevén „A-board”) a vendéglátó szektor egyik leginkább kedvelt display eszköze, de bárkinek praktikus lehet: aki hirdetni, vagy megjeleníteni szeretne. Könnyen hordozható mobilis szerkezet, kétoldali viszonylag nagyméretű reklámfelület, egyszerű (szerszámok nélküli) kezelhetőség, és lehetőségek tárházát rejti ez a kategória. Lássuk azokat a részleteket, amelyek legtöbbször kérdés tárgyát képezik!


MILYEN FAJTA MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK KAPHATÓAK A DEKORAKTÍVNÁL?

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a kültéri, illetve a beltéri felhasználásra szánt eszközök. A standard szerkezeteken túl akár megerősített talpazatú, vagy krétafilccel írható felülettel rendelkező termékeket is tudunk ajánlani. Minden szerkezetnek megvan a maga előnye: remek ár-érték arány, könnyű hordozhatóság, kiváló időtállóság – ezeket a szempontokat jelöltük meg főbb prioritásként. Továbbá érdemes a termékek adatlapjain böngészni, ugyanis legtöbb szerkezetünkhöz többfajta rendelhető méret, vagy akár színopció is tartozhat. Amennyiben ügyfeleinknek webshopban nem megtalálható egyedi igénye lenne, úgy szintén tudunk megoldásokkal szolgálni.


MILYEN ALAPANYAG KERÜL A MEGÁLLÍTÓTÁBLÁKBA?

A nem írható eszközök többségébe egy ún. display film alapanyagot teszünk, amely a papírral szemben vízálló, szakadásmentes, és jó tartással bír – akár kültéri felhasználásra is ajánlott. Ezt latex technológiával nyomtatjuk, amely garantálja a kiváló minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben. Egyes megállítótáblára laminált fóliát kasírozunk, illetve a csúcsminőségű világító megállítótábla termékünkbe természetesen ezzel kompatibilis átvilágítható filmet, amit emelt festékterheltséggel nyomtatunk.


HOGYAN CSERÉLHETŐ A MEGÁLLÍTÓTÁBLA GRAFIKÁJA?

Eszközeink többsége úgynevezett pattintókerettel rendelkezik, ami a nyomatcserét igazán egyszerűvé teszi: dekoratőri segítség és szerszámok nélkül pillanatok alatt elvégezhető. Ezen szerkezetek grafikái előtt antireflex előlap van, ami egyrészről fizikai védelmet nyújt a nyomatnak, másrészről pedig a felület csillanását akadályozza, így jól láthatóvá és olvashatóvá téve a megjelenített információkat.


MILYEN KIEGÉSZÍTŐK KAPHATÓAK A SZERKEZETEKHEZ?

Kiegészítőinkkel törekszünk a plusz felhasználhatóság kölcsönzésére, ilyen például a megállítótáblához külön rendelhető kosár, ami szóróanyagok elhelyezésére alkalmazható. Írható eszközeinkhez folyékony krétafilcet kínálunk, annak érdekében, hogy a nálunk vásárolt szerkezet egyből használható legyen, és ne igényeljen egyéb beszerzéseket.

További információkért kollégáink rendelkezésre állnak az info@dekoraktiv.hu email címen!

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek Hírek