Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
70.000 Ft + ÁFA
Menny.:db
Állítható bannerállvány
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Állítható bannerállvány

70.000 Ft + ÁFA
Menny.:db
Cikkszám: B-B-Á
Elérhetőség: 4-5 munkanap
Teleszkópos rudakkal állítható méretű banner szerkezet.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet 


Eloxált alumínium bannerszerkezet, amely talpazattal, és teleszkópos rudakkal rendelkezik. A ponyva vagy textil nyomatot bújtató segítségével lehet a reklámeszközre rögzíteni, egy- vagy akár kétoldalas kivitelben is! A szerkezetnek a matt fekete talpak kínálnak stabilitást. A teleszkópos rudaknak köszönhetően állíthatóak a méretek: a szélesség 175 – 300 cm-es, a magasság 100 – 240 cm-es tartományban. Alapvető tartozék a cipzáros gyöngyvászontáska, amelyben az alkatrészek külön-külön tárolhatóak. 

- Nyomtatás 


Az állítható bannerszerkezethez ponyva vagy textilnyomatot tudunk ajánlani. Az előbbi nehezebb, azonban költségileg kedvezőbb, beltéren de akár kültéren is felhasználható feltekerhető alapanyagot kínál, az utóbbi könnyebb, esztétikusabb, beltérre szánt hajtogatható alapanyag. Az állítható méretből kifólyólag a nyomat szélessége minimum 175 cm, maximum 300 cm, magassága minimum 100 cm, maximum 240 cm, illetve természetesen az ezek közötti tartomány lehet. Egy-, és kétoldalas kivitelben is kérhető. Amennyiben nyomat gyártásával kapcsolatos igénye lenne, úgy kérem az info@dekoraktiv.hu email címen vegye fel velünk a kapcsolatot. 

- Használat 


A reklámeszköz könnyen, percek alatt összeállítható. Az elemek szállításához és tárolásához kompatibilis cipzáros gyöngyvászontáskát adunk. Kültéri és beltéri felhasználásra is ajánljuk. Célszerű a használata, amennyiben más fix méretű bannerszerkezetek vagy háttérfalak nem felelnek meg az igényének, vagy a rendelkezésre álló helynek. Költséghatékony alternatívája háttérfalaknak.

Súly (csomagolva) 10,000 kg
Méret (csomagolva) 1100 X 140 X 240 mm