Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.400 Ft + ÁFA
Menny.:db
Kép 1/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 2/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 3/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 4/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 5/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 6/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 7/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 8/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Kép 9/9 - Ablakra rögzíthető keret - A1
Ablakra rögzíthető keret - A1
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ablakra rögzíthető keret - A1

12.400 Ft + ÁFA
Méret
Kapható választék:
Kérjük itt jelezze nyomtatási igényét:
Menny.:db
Cikkszám: Pl-03-A1
Elérhetőség: 2-3 munkanap
Üvegfelületekre rögzíthető plakátkeret - mindkét oldalról látható tartalommal.

Leírás és Paraméterek

- Szerkezet

Ablakfelületre ragasztható plakátkeret esztétikus kialakítással: standard méretű nyomatok megjelenítésére. A keret két külön elemből áll: az egyik részét az üveg egyik oldalára kell rögzíteni, a másik részét pedig az üvegfelület ellenkező részére. Ennek megfelelően az eszközbe érdemes két nyomatot helyezni, így van lehetőség akár mindkét irányba információt megjeleníteni. A szerkezet így két db tükröződésmentes előlapot tartalmaz, amelyek fizikai védelmet adnak a plakátoknak. A keret szélei ragasztóval vannak ellátva, így a telepítés pillanatok alatt megoldható. Igényének megfelelően széles méretválasztékban rendelhető. Az Ablakra rögzíthető keret profilszélessége 25 mm. 

- Nyomtatás

A keretbe 200 gr-os plakátpapírt, illetve display filmet ajánlunk. A papír alapanyag tökéletes opció beltéri használatra kedvező áron. A display filmet alternatív megoldásként ajánljuk, amely vízálló és téphetetlen alapanyag, ebből kifolyólag szívesebben ajánljuk kültéri felhasználásra. Érdemes két db nyomatot alkalmazni, mivel a keret kétoldali grafika megjelenítésére alkalmas. Mindkét alapanyag esetében elmondható, hogy jó tartásuk van, és latex technológiát alkalmazunk, amely garantálja a kifogástalan minőséget, a gyors nyomtatási sebességet, az azonnali száradást, és a jobb karcállóságot vetélytársaival szemben.

- Használat

Felhasználható tájékoztatásra és reklámra egyaránt, célszerű ablak-, és üvegfelületeken alkalmazni. Beltéri és kültéri felhasználásra is szívesen ajánljuk. Esztétikus megjelenéséből kifolyólag jól felhasználható irodákban, üzletekben, plázákban, éttermekben, iskolákban, szállodákban. A kipattintható kialakításnak köszönhetően a nyomatcsere pillanatok alatt elvégezhető. Fekvő és álló pozícióban is rögzíthető

Súly (csomagolva) 2,070 kg,
Méret (csomagolva) 650 X 900 X 21 mm