Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A laminálás fontossága reklámainknál

DekorAktiv
2021. 02. 18. 09:22:00

A reklámod élettartamát jelentősen befolyásolja a megfelelően kiválasztott fólia. Más alapanyagot alkalmazunk beltérre, kültérre, autóra, táblára, padlóra, és még sorolhatnánk. Azonban legalább ennyire fontos az is, hogy a már kész grafikát megfelelő védelemmel lássuk el, ehhez pedig mindig az aktuálisan megfelelő lamináló fólia szükséges.


MIÉRT ÉRDEMES LAMINÁLÁST KÉRNI?

Ahogy már említettük, jelentősen meghosszabbítja a fólia élettartamát, kopásállóbb lesz a fizikai hatások ellen, illetve kültéri laminálóink megvédenek az UV sugárzás okozta károktól, így a legyártott grafika tovább marad élénk színű, és ellenálló. Ezentúl mivel egy plusz réteg kerül a nyomatra, az sokkal stabilabb lesz, és könnyebben lehet kezelni a felragasztás, illetve a későbbi leszedés során. Alapvető laminálóink fényes és matt kivitelben érhetőek el, így a nyomat felületének fényességét is tudjuk befolyásolni a legoptimálisabb hatás érdekében. Igény szerint plusz felhasználhatóságot is tudunk adni az alapanyagoknak.

MILYEN FAJTA LAMINÁLÓKKAL DOLGOZNAK A DEKORAKTÍVNÁL?

  • Monomer beltéri lamináló

Alapvető lamináló matt és fényes kivitelben, sík felületre, víztiszta, erőstapadású ragasztóval ellátott, 2 éves élettartammal.

  • Monomer kültéri lamináló

Kültéri laminálófólia matt és fényes kivitelben, sík felületre, víztiszta, erőstapadású ragasztóval ellátott, 4 éves élettartammal, jobban ellenáll az UV sugárzásnak.

  • Polimer lamináló

Kültéri laminálófólia matt és fényes kivitelben, enyhén ívelt felületekre, víztiszta, extra erőstapadású ragasztóval ellátott, 5 éves élettartammal. Leggyakrabban részleges autódekoráció során szoktuk felhasználni.

  • 3D lamináló

Prémium laminálófólia matt és fényes kivitelben, íves 3D felületekre, víztiszta, extra erőstapadású ragasztóval ellátott, 8 éves élettartammal. Alkatrészek, vagy teljes gépjárműcsomagolás nyomtatott dekorációjának védelme érdekében szoktuk használni.

SOK VAN MÉG HÁTRA?…

  • Padlólamináló

Érdesített felülettel ellátott csúszásgátló matt laminálófólia. Információközlésre és promóciós célra szokták felhasználni, manapság népszerű megoldás üzletekben.

  • Filccel írható lamináló

Táblafilccel írhatóvá és törölhetővé teszi a fóliát, akkor érdemes kérni, ha a megjelenített információk gyakran változnak.

  • Tasaklamináló

Kisformátumú nyomdai szolgáltatásunk mellé tudjuk ajánlani, egészen A3-as méretig. Erős fizikai védelmet nyújt. Gyakori megoldás éttermekben étlap és itallap alkalmazásnak. Jóval nagyobb stabilitást ad, azonban a nyomat szélén körben víztiszta réteg látható.

MÉG MINDIG VAN??!

  • Anti graffiti lamináló

Ultravékony laminálófólia nyomatok vagy más nem apoláros felületek graffiti elleni védelme érdekében.

  • Kavicsfelverődés elleni fólia

Karosszéria védelmében felhasználandó fólia, kavicsfelverődések, illetve kisebb fizikai behatásokkal szemben járműved védelme érdekében. Vízlepergető, könnyen tisztítható…

…azonban nem várjuk el, hogy ismerd az összes laminálófóliát, az a mi dolgunk!

Amennyiben tovább érdeklődnél, vagy árajánlatot kérnél, keress minket bizalommal az info@dekoraktiv.hu email címen!

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek