Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A főszerepben: az Eco Promóciós Pult

Napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköze. Alapvető kellék kampányokban, aláírásgyűjtésekben, rendezvényeken, kitelepüléseken, hostess munkák során. Lássuk a leggyakrabban feltett kérdéseket, a főszerepben: az Eco Promóciós Pult.


HOGYAN FÓLIÁZZUK A PULTOT NYOMTATÁSI IGÉNY ESETÉN?

Minden esetben erőstapadású (permanens) pvc alapú monomer vinylt nyomtatunk latex technológiával. Gépparkunk 2 db szélesformátumú latex nyomtatóval is rendelkezik, amik magas nyomtatási sebességet, a nyomatok pedig jó karcállóságot, és kifogástalan minőséget képviselnek. A festék nem tartalmaz oldószert, így amellett, hogy környezetbarát gyártási technológiáról beszélünk, elmondható az is, hogy a nyomatok szagtalanok, és kevésbé zsugorodnak vetélytársaikhoz képest. A pult összehajtott állapotban szállítható, ezért a palást éleinél megvágjuk a vinylt, így segítve, hogy szállítás esetén se váljon el a tapadófelülettől. A nyomtatott fóliát laminálóval is ellátjuk, hogy a pult kültéri körülmények között is bátran felhasználható legyen.

HOGYAN SZÁLLÍTHATÓ ÉS RAKHATÓ ÖSSZE AZ ECO PROMÓCIÓS PULT?

A pulthoz alapvető tartozék a cipzáros gyöngyvászontáska, amiben összehajtva könnyen elfér a szerkezet a koronával együtt. A táska felhasználóbarát, pántok segítségével kézben és vállon is könnyen hordozható, súlya kb. 7 kg. Összeszereléséhez nem szükséges semmilyen szerszám, maximum 2-3 perc alatt összerakható még akkor is, ha az ügyfélnek nincsen tapasztalata reklámeszközök felállításában.

MIK A LEGGYAKORIBB FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI?

Manapság sok esetben politikai célra használják fel ezt az eszközt aláírásgyűjtésekre, kampányolásokra, egyéb kitelepüléseken. Ezentúl gyakran látni kóstoltatópultként felhasználva, vagy egyéb hostess munkák során. Kültéri és beltéri felhasználásra is szívesen ajánljuk, ha gyors és egyszerű megoldást igényel ügyfelünk.

MILYEN ESETEKBEN LEHET AZ ECO PROMÓCIÓS PULT A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

A pult legnagyobb előnye, hogy remek ár-érték aránnyal rendelkezik. Egyéb hozzá hasonló szerkezetekhez képest árazása rendkívül kedvező. Gyors és egyszerű megoldást kínál felhasználása és a gyártása szempontjából is.

MENNYI ÁTFUTÁSI IDŐRE VAN SZÜKSÉG A MEGRENDELÉSTŐL AZ ÁTVÉTELIG?

Az átfutási időt megszabja, hogy ügyfelünk igényel-e nyomtatást rá, hogy rendelkezik-e grafikai anyaggal, illetve, hogy szükséges-e kiszállítanunk. Szerkezetekkel minden esetben rendelkezünk a 17. kerületi telephelyünkön. Általánosságban elmondható, hogy még nyomtatással együtt is tartjuk a 2-3 napos átfutási időt, azonban, ha ügyfelünknek ettől eltérő igénye lenne, akkor igyekszünk rugalmasak lenni.

Egyéb információk és anyagleadási segédlet a termék adatlapján találhatóak:
https://www.dekoraktiv.hu/eco-promocios-pult

Egyedi árajánlatért, esetleges mennyiségi kedvezményért kérem keressenek központi elérhetőségeinken:
info@dekoraktiv.hu
+36-30-557-3783

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek